Rólunk

"Nem tudunk elég hálásak lenni Júliának, amiért ilyen profin megszervezte az esküvőnket. Szinte minden meglepetés volt! Júlia nagyon aprólékosan mindenre gondolt, így nekünk semmire nem kellett figyelnünk, csak élveztük az estét. Egy 50 fős partynak indult és egy 90 fős csodálatos esküvő lett belőle. Nagyon szép emlékeink vannak, amit ezúton is nagyon köszönünk neki."

Fanni és Tomi


„Az esküvőnkre ajándékba egy aprókat rejtő díszes kis ládikát kaptunk, mely nagyon igényesen volt feldíszítve. A mai napig is pénzes ládikaként használjuk! J
Valamint egy vendég „emlékkönyvet” is kaptunk, melybe mindenki írt valamit, ettől vált személyessé, különlegessé és az egyik legjobb ajándékká számunkra!”

Beus és Fogi.

„A gyermekem esküvőjére szerettem volna olyan emléket adni a házasulandóknak, ami nagyon egyedi. Júliáról tudtam, hogy valami fotókönyveket készít. Megmutatta milyeneket és meg is volt az ötlet az egyedi emlékkönyvhöz. Színeket és papírminőséget válogattunk, fényképeken gondolkodtunk. A külsejét teljesen Júliára bíztam. Nagyon kis finom kinézete lett. Nehéz dolog esküvő esetén hogy ne legyen giccses, de mégis alkalomhoz illő.
Megoldotta, nagyon köszönöm neki."

Ágnes 

Genius Design - Esküvőszervezés - Rólunk oldal képmontázs