Rólunk

rolunk

"A vendégkönyv, melyet az esküvőnkre kaptunk, egy nagyon ötletes ajándék volt; mely a kézzel készített és díszített oldalaktól egyedi, a benne lévő üzenetektől pedig személyessé vált. Ez volt az egyik legszebb ajándékunk, szép emlék, nagyon szépen köszönjük!”

(Beus és Fogi) 

„A gyermekem esküvőjére szerettem volna olyan emléket adni a házasulandóknak, ami nagyon egyedi. Júliáról tudtam, hogy valami fotókönyveket készít. Megmutatta milyeneket és meg is volt az ötlet az egyedi emlékkönyvhöz. Színeket és papírminőséget válogattunk, fényképeken gondolkodtunk. A külsejét teljesen Júliára bíztam. Nagyon kis finom kinézete lett. Nehéz dolog esküvő esetén hogy ne legyen giccses, de mégis alkalomhoz illő. 
Megoldotta, nagyon köszönöm neki.„

(Ágnes)

"Kedves  Júlia,
Köszönjük, hogy a  25.házassági évfordulónk alkalmából készítettél nekünk egy olyan egyedi családi albumot , amellyel - megismerkedésünk napjától napjainkig - életünk legfontosabb eseményeit képekkel ,idézetekkel illusztrálva ,aprócska emléktárgyakkal díszítve összefoglaltad és örökre felejthetetlenné tetted! "
Imádlak!

(Anikó) 

"Szerintem az élmény az igazi ajándék. És mi marad meg egy-egy jól sikerült nyaralás, buli vagy esküvő után? Az emlékek..., és a fényképek... a szokványos, fotópapírra nyomtatott fényképek. Ezért szeretem a fotókönyveket..., mert időutazás az egész. Az elkapott pillanatok, az elfeledett arcok, helyzetek újbóli átélésének utazása. Olyan emlék, ami megismételhetetlen, ami megmosolyogtat, elgondolkodtat, könnyet csal a szemünkbe. Sokszor lapoztam már át a Júliától kapott közös kalandjainkról készült albumot..., ilyenkor mindig eszembe jut mennyi mindent átéltünk már ketten.., és hogy mennyi minden vár még ránk! Eszembe jutnak a zajos nápolyi éjszakák, a túráktól bedagadt bokák, és a malagai"pitufos" :) Remélem sok ilyen album készül még rólunk."

(Bettina) 

 

„Az édesapám 70. születésnapjára készültem és egy fényképalbumot szerettem volna készíteni meglepetésül, de hirtelen azt sem tudtam hogyan kezdjek hozzá.  Volt egy szatyor fényképem, néhány kósza ötletem és még annál is kevesebb időm, arra hogy összeállítsam. Ekkor ajánlotta egy kolléganőm Júliát. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikus és meggyőzően magabiztos volt, így rögtön éreztem, hogy megbízhatok benne és a legjobb kezekbe adom a fényképeimet :) És a végeredmény??? Leírhatatlan. Nem is egy fényképalbum, hanem inkább egy egész életet átölelő csodálatos emlékkönyv lett, egy gyermek megszületésétől egészen a születésnap felejthetetlen pillanatáig. Júlia gyakorlatilag életre keltett egy fényképalbumot és egy fantasztikus utazást hozott létre az emlékekből, a sok illusztráció, a vicces kommentek és a rengeteg apró színes dekoráció segítségével.”( Ildikó)